پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

حلیم گندم مخصوص سفره ی افطاری

در ماه مبارک رمضان برای سفره های افطاری بازار حلیم و آش و شله زرد و … حسابی گرمه. به همین منظور تصمیم گرفتیم در بخش آشپزی بیشتر از هرچیزی روی غذاهای ماه رمضونی تاکید داشته باشیم ..

مواد لازم:

گندم پوست کنده: ۳ کیلوگرم

گوشت گوسفند: ۱ کیلوگرم

کره: ۲۵۰ گرم

نمک : ۲ قاشق غذاخوری

آب : ۳ برابر میزان گندم

 

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس کنید.

 گندم را همراه گوشت و نمک به مدت ۵ الی ۶ ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. دراین مدت باید

آنقدر این مخلوط را هم بزنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید. مخصوصا پس از لعاب دادن آن را مرتب باید هم بزنید وگرنه ته می گیرد.

این مرحله تا دو ساعت زمان نیاز دارد.  

 حلیم بعد از برداشتن از روی حرارت، باید مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید.

 

تزیین حلیم:

 سه  قاشق شکر و یک قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط و برای تزیین حلیم استفاده کنید.

کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد