حلوا

از حلوا، معمولاً در مناسبت‌هاي مختلف از جمله در ايام سوگواري استفاده مي‌شود و به شكل‌هاي مختلف مي‌توان آن  را براي پذیرایی آماده کرد.

0

گروه هنر و زندگی سایت به دخت/

مواد لازم

آرد سنگک : یک کیلو

روغن نباتی : دو پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

کره : 100 گرم

دارچین : نصف قاشق چای خوری

زیره سائیده شده : نصف قاشق چای خوری

نپودر نارگیل  :  به میزان لازم

کنجد   :   به میزان لازم

هل :   به میزان لازم

گلاب : یک چهارم لیوان

زعفران :  یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

نخست روغن نباتی یا روغن حیوانی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود به دلیل اینکه روغن جامد به تنهایی باعث سفت شدن حلوا می شود. کمی  روغن مایع  به آن اضافه می‌كنیم.

  در مرحله ی بعد آرد الك شده را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)

 سپس كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها مانند : (دارچین، هل، زیره) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم.

در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا شربت جذب آرد شود و روغن بيندازد، بعد دوطرف قابلمه‌ي حلوا را بگيريد و حلوا را در ظرف بغلطانيد تا بهتر روغن بيندازد . سپس حرارت را خیلی کم کنید پس از چند دقیقه حلوا را از روی حرارت را خاموش کنید

 

طرز تهیه شربت

0

شكر و آب را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا زمانی که شكر حل شود،  وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران سائیده شده، گلاب و پودر هل را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد.

 

حلوا را درميان دو نان بستني ، نان شیرینی خامه ای، میان دولایه کیک کم شیرین، نان رولت و یا درون کپسول های کاغذی

مخصوص شیرینی می توانید سرو کنید.

00

/انتهای متن/

 

 

درج نظر