شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

از حلوا، معمولاً در مناسبت‌های مختلف از جمله در ایام سوگواری استفاده می‌شود و به شکل‌های مختلف می‌توان آن  را برای پذیرایی آماده کرد.

گروه هنر و زندگی سایت به دخت/

مواد لازم

آرد سنگک : یک کیلو

روغن نباتی : دو پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

کره : ۱۰۰ گرم

دارچین : نصف قاشق چای خوری

زیره سائیده شده : نصف قاشق چای خوری

نپودر نارگیل  :  به میزان لازم

کنجد   :   به میزان لازم

هل :   به میزان لازم

گلاب : یک چهارم لیوان

زعفران :  یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

نخست روغن نباتی یا روغن حیوانی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود به دلیل اینکه روغن جامد به تنهایی باعث سفت شدن حلوا می شود. کمی  روغن مایع  به آن اضافه می‌کنیم.

  در مرحله ی بعد آرد الک شده را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه)

 سپس کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها مانند : (دارچین، هل، زیره) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم.

در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا شربت جذب آرد شود و روغن بیندازد، بعد دوطرف قابلمه‌ی حلوا را بگیرید و حلوا را در ظرف بغلطانید تا بهتر روغن بیندازد . سپس حرارت را خیلی کم کنید پس از چند دقیقه حلوا را از روی حرارت را خاموش کنید

 

طرز تهیه شربت

0

شکر و آب را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا زمانی که شکر حل شود،  وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران سائیده شده، گلاب و پودر هل را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد.

 

حلوا را درمیان دو نان بستنی ، نان شیرینی خامه ای، میان دولایه کیک کم شیرین، نان رولت و یا درون کپسول های کاغذی

مخصوص شیرینی می توانید سرو کنید.

00

/انتهای متن/

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد