شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

جدیدترین روش تهیه جوجه چینی بسیار خوشمزه

لید: یکی از اشکالاتی که بسیاری از آشپزها به دستورهای پیشین داشته‌اند لطیف نبودن و در واقع خشک شدن جوجه پس از سرخ شدن در روغن است. ما در این آموزش با شما خمیری را معرفی می‌کنیم که بسیار لطیف و خوشمزه است.

فرشته میرزا /

تاحالا چند روش برای تهیه جوجه چینی امتحان کرده‌اید؟

یکی از اشکالاتی که بسیاری از آشپزها به دستورهای پیشین داشته‌اند لطیف نبودن و در واقع خشک شدن جوجه پس از سرخ شدن در روغن است. ما در این آموزش با شما خمیری را معرفی می‌کنیم که بسیار لطیف و خوشمزه است.

جوجه چینی نام نوعی غذا است که با سینه مرغ تهیه می‌شود. برای طبخ این غذا ابتدا سینه مرغ را به شکل فیله خرد کرده سپس فیله‌ها را در خمیری که در ادامه دستور آن را به شما معرفی خواهیم کرد گذاشته و در نهایت آن‌ها را سرخ می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی:

سینه مرغ……………………………………………………………………………………یک عدد کامل

آبلیمو…………………………………………………………………………………………..نصف لیوان

پیاز رنده شده…………………………………………………………………………………ا عدد متوسط

آرد گندم………………………………………………………………………………………..۱۰۰ گرم معادل یک لیوان سرخالی

نشاسته ذرت………………………………………………………………………………….۵۰ گرم معادل ۱۰ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر…………………………………………………………………………………….۲قاشق چایخوری

تخم مرغ ……………………………………………………………………………………….۲عدد

شیر……………………………………………………………………………………………. نصف لیوان

زعفران………………………………………………………………………………………….. به میزان لازم

نمک و فلفل……………………………………………………………………………………..به میزان لازم

 

روش تهیه :

سینه مرغ را به صورت فیله و به قطعات کوچک و نازک برش می‌دهیم و به مدت چهار ساعت در مخلوطی از آبلیمو، پیاز رندیده، زعفران و نمک و فلفل قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

سپس آرد گندم،  نشاسته ذرت، ادویه، بیکینگ پودر و تخم مرغ‌ها را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

در این مرحله شروع به افزودن شیر می‌کنیم و مقداری شیر به مایع می‌افزاییم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلطت ماست شود .

به خمیر به دست آمده خمیر بنیه گفته می‌شود و فراموش نکنید که مهمترین نکته در تهیه این خمیر غلظت آن است که نباید بیشتر و یا کمتر از ماست باشد.

جوجه‌های طعم دار را یک به یک درون این خمیر قرار داده و بلافاصله در روغن سرخ می‌کنیم.

می توانید قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی و پیاز حلقه شده را هم مانند جوجه ها به درون این خمیر بنیه زده و سرخ کنیم.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد