شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

تیرامیسو یک دسر ایتالیاییه  که  در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده. بهتون پیشنهاد می کنیم این دسر را همراه هیچ ماده غذایی دیگری نخورید تا مزه واقعی این دسر را احساس کنین.

مواد لازم برای شش نفر:

زرده تخم مرغ: چهار عدد

ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: یک پیمانه

پودر شکر: یک چهارم پیمانه

خامه زده شده یا فرم گرفته: یک و یک چهارم پیمانه

قهوه سرد: دو سوم پیمانه (می توانید نسکافه فوری یا شیر کاکائو را جایگزین کنید))

بیسکویت لیدی فینگر: ۱۵ عدد (نان شیرین لطیفه یا کیک اسفنجی را هم می توانید به جای بیسکویت استفاده کنید)

 

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط می کنیم. سپس ظرف را روی حرارت بخار آب به مدت ۱۰ دقیقه مدام هم می زنیم تا مواد به رنگ لیمویی روشن در بیاد در این هنگام از روی بخار برداشته و تا زمان سرد شدن به هم زدن ادامه می دهیم.

سپس پنیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. در اخر خامه زده شده را اضافه می کنیم و اینقدر هم می زنیم تا کرم یکدستی شود.

حتما قبل از تهیه کرم، قهوه را دم کنید و بگذارید تا خنک شود.

بیسکویت های فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند.

یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند.

یک لایه دیگه ار بیسکویت هایی را که در مایع قهوه زده ایم می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم. در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت چهار ساعت در یخچال می گذاریم بماند.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد