جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

برگر قارچ و لوبیا قرمز

پسرم عاشق برگرهای خونگیه(عاشق چی که نیست؟)برای همین تنوع برگر خونگی مون زیاده.
این مدل برگر هم خیلی خوشمزس هم مقویه، به خصوص با سس قارچی که توش می ریزم.

مواد لازم برای تقریبا ۵ ساندویچ:

گوشت چرخ شده:حدود ۴۰۰گرم

پیاز متوسط:۱ عدد

کنسرو لوبیا چیتی:۱ عدد

قارچ درشت:حدودا ۴-۵ عدد

گشنیز یا جعفری خرد شده:۱ پیمانه پلوپز

آرد سوخاری:به میزانی که برگر خودشو بگیره

نمک.فلفل.زردچوبه.ادویه به میزان لازم

پنیر پیتزا:به دلخواه

روغن زیتون:۱ قاشق(به دلخواه)

تخم مرغ:۱ عدد در صورت نیاز(استفاده نشه بهتره)

 

طرز تهیه:

قارچها رو ورقه ورقه کرده و در کمی روغن و کمی آب لیموی تازه که بلافاصله استفاده میکنیم تفت میدیدم و میذاریم خنک بشه

1

پیاز رو با غذاساز یا چرخ گوشت همراه لوبیا چیتی که آبش رو گرفتیم چرخ و مخلوط میکنیم(میتونید پیاز رو رنده و لوبیا رو له کنید)

 2   

من لوبیا چیتی رو همیشه خودم درست میکنم و دقیقا طعم و غلظت کنسروای بیرونی رو داره.نمیدونم طرز تهیشو لزومی داره بگم یا نه؟

سپس قارچ رو اضافه میکنیم و میکس میکنیم

گوشت چرخ شده رو به مواد اضافه کرده و با غذاساز همه رو چرخ میکنیم.اینجوری موادمون چسبندگی خوبی پیدا میکنه و دیگه نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست

آرد سوخاری و سبزی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و به دلخواه بقیه ادویه ها و کمی پنیر پیتزا و روغن زیتون رو به مواد اضافه میکنیم

3

و خوب ورز میدیم.بهتره بذاریم یه ساعتی توی یخچال بمونه

به اندازه نون ها یه گلوله از گوشت رو برمیداریم و بعد کف دست یا بین دو نایلکس صاف میکنیم تا اینجوری گرد بشه و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم

4

توی نان های همبر میذاریم و میتونیم روش یه ورقه پنیر گودا گذاشته و گوجه ی ورقه شده روش بچینیم و یه ۵ دقیقه توی فر بذاریم (با شعله ی بالا)اینجوری نون برشته میشه و خوشمزه میشه.بعد خیارشور و جعفری خرد شده

روش میچینیم و با سس قرمز و سس قارچ میل میکنیم

من سس قارچ رو به طرق مختلف درست میکنم و برای بیشتر ساندویچا استفاده میکنم

پسرم خیلی این سس رو دوست داره و میگه حتی برای پیتزا هم درستش کنقربونش بشم که اصلی ترین انگیزه و مشوق من برای آشپزیه

طرز تهیه سس قارچ:

کمی کره رو  توی ماهیتابه بریزید و وقتی داغ شد یه قاشق آرد رو توش تفت بدید.بعد کمی شیر بهش اضافه کنید و یه مقدار آب(اگر آب مرغ داشتید خیلی بهتر میشه)

نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه کنید و وقتی غلیظ شد قارچهای خرد شده رو بهش اضافه کنید و بذارید تا قارچها نرم بشه

لازم بود بین پخت بازم آب بهش اضافه کنید ولی کم کم که یه وقت شل نشه.میتونید توش پنیر پیتزای رنده شده هم بریزید ولی من دیگه نخواستم خیلی پرکالری بشهمن گاهی سبزیجات خشک یا سس کچاب و..کلا هر چی دمه دستم باشه بهش اضافه میکنم

5

دیگه مهلت ندادن از توی نون گذاشتنش عکس بگیرمامیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

منبع: آشپزی های من و مامانم/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد