جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

باقلوای سه رنگ

درست است که مهمانی های نوروزی تقریبا تمام شده است. اما باقلوای سه رنگ قزوینی از آن شیرینی هایی است که غیر از عید نوروز هم می تواند برای پذیرایی از مهمان و هم عصرانه های خوشمزه برای بچه ها عالی باشد.

باقلوای سه رنگ قزوینی نوعی از باقلواست که در منطقه قزوین طبخ می شود و بسیار هم خوشمزه و قشنگ است.

موادلازم:

پودر بادام : یک کیلو

پودر قند : نیم کیلو

پودر پسته : ۲۰۰ گرم

پودر قند : ۵۰ گرم پودر قند

آرد سفید گندم : نیم کیلو

تخم مرغ : ۱ عدد

هل : ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد: ۶ قاشق غذاخوری

زعفران : نیم مثقال

 

روش تهیه خمیر باقلوا :

دو قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید.

سپس تخم مرغ و آب را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید.

یک قسمت را با وردنه باز کنید

کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید.

 قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به سه قسمت تقسیم کنید:

یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کنید.

در این مرحله پودر زعفران را با ۴ قاشق غذاخوری قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید.

 این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.

قسمت دوم قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود.

سپس قند پسته (مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید.

درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام (مخلوط پودر قند و بادام) را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشرده شود.

سپس دو قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید.

بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم، اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن را روی آن بریزید..

تابه را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید

هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را در دو سه نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

 

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر: ۳ پیمانه

آب: ۱ پیمانه

گلاب : یک دوم پیمانه

جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چای خوری

 

روش تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد