پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

باسلوق یک شیرینی اصیل ایرانی خوشمزه و خوش عطر است که برای پذیرایی از مهمانان نورزوی خیلی مناسب می باشد.

 

گروه هنروزندگی به دخت، بهاره صیدی/

مواد لازم:

نشاسته: ۱۰۰ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

گلاب: نصف لیوان

آب سرد: دو لیوان

روغن مایع: یک قاشق چای خوری

مغز گردو: ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم

1

طرز تهیه:

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود. وقتی مایه حاضر شد شکر، گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایه به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

سپس دست خود را چرب کنید و مایه خمیر شکل خود را کمی ورز  دهید و بعد بصورت لوله هایی به قطر سه سانت در آورده و در پودر نارگیل بغلطانید.

در آخر کار با چاقو برش هایی به اندازه ی دلخواه به آنها بزنید و در ظرف مورد نظرب بچینید.

2

 /انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد