شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

انواع ژله برای میز غذای شما

این بار برای میز غذای شما درست کردن چند ژله خوشمزه و خوش آب و رنگ را آموزش داده ایم.

ژله رولی

مواد لازم:

پودر ژله آماده  : یک بسته (طعم و رنگ آن سلیقه ایست)

آب جوش : یک لیوان

بستنی لیوانی وانیلی : یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا یک بسته ژله به رنگ دلخواه تان را با یک لیوان اب جوش خوب به هم بزنید.

مقداری صبر کنید تا محلول درست شده از حالت جوش خارج شود.

سپس مقداری بستنی وانیلی از فریزر خارج کنید و به محلول اضافه کنید و ارام بستنی و محلول را به هم بزنید تا وقتی که بستنی اب شود.

ظرف نچسب و مستطیلی شکلی را انتخاب کنید و کف آن را سلفون بکشید. محلول را داخلش بریزید و به ۴۵بدقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از ۴۵ دقیقه که ژله بستنی را از یخچال خارج کردید آن را به صورت نوار های ٢ سانتی برش بزنید و آن را بپیچانید دوباره آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد و بعد از یک ساعت میتوانید ژله رولی را میل کنید.

1

2

 

ژله ساده با دانه های انار

مواد لازم :

ژله انار : یک بسته

یک لیوان: آب جوش

آب سرد: یک لیوان

تکه های میوه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم.

ژله را در قالب می ریزیم و دانه های انار را به آن اضافه می کنیم و آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

بعد از دو ساعت آن را از یخچال خارج می کنیم و از قالب در می آوریم.

 

 3

 

ژله در پوست پرتقال و نارنگی

طرز تهیه :

پرتغال یا نارنگی ها را از وسط نصف کنید.

داخل آنها را خالی کنید و محلول ژله را در آنها بریزید.

به مدت دوساعت در یخچال قرار دهید

بعد از اینکه ژله ها خود را گرفتند آنها را از وسط نصف کنید و برش بزنید.

 

4

5

ژله ی تخم مرغی

ابتدا بالای تخم مرغ ها را سوراخ کنید و داخل آنها را خالی کنید.

تخم مرغ ها راخوبِ خوب بشورید.

ذره ذره توی تخم مرغ ها محلول ژله بریزید.

در جا تخم مرغی یخچال بگذارید به مدت دوساعت خودش را بگیرد.

وقتی کاملا خودش را گرفت پوست آنها را ارام جدا کنید و در ظرف مناسب بچینید.

 

6

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد