پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

املت تخم مرغ فنجانی مخصوص صبحانه

با اینکه املت جزو غذاهای سریع است،  اما تهیه یک املت لذیذ و خوشمزه، کار آسانی نیست. همیشه به یاد داشته باشید غذاهایی که مواد کمی در تهیه آن به کار می‌رود، دشوارتر از خوراک‌هایی است که پر مواد هستند.

 گروه هنروزندگی سایت به دخت،بهاره صیدی/

مواد لازم برای چهار نفر

تخم مرغ بزرگ:   ۶  عدد

شیر : ¼  پیمانه

نمک : ۴/۱قاشق چایخوری  

فلفل سیاه: ۴/ ۱   قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز: ½   پیمانه

اسفناج : ۴/۳پیمانه   

پنیر چدار: ۴/۱ پیمانه   

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر و تخم مرغ ها را در یک کاسه با همزن بزنید.

 نمک و فلفل را اضافه کنید

فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید

سپس اسفناج ها را دسته کرده و نازک خرد کنید

فلفل دلمه ای و اسفناج و پنیر چدار رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

یک قالب مافین را با اسپری آشپزی یا کره ی آب شده چرب کنید و کاسه ها را تا ¾ حجم از مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن را در فر  با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت  به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا زمانی که سفت شود و بگیرد در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید.

حالا املت فنجانی خوشمزه شما آماده است.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد