سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

آشنایی با سالم ترین روغن ها

حتما برای شما اتفاق افتاده است که به هنگام استفاده از روغن برای آشپزی، به نزدیک ترین سوپر مارکت محل خود مراجعه می کنید.و از قفسه سوپرمارکت یک بطری روغن را انتخاب می کنید. اما آیا می توان مطمئن بود که بهترین روغن را انتخاب کرده ایم؟

oil

ترجمه: مریم گرجی/

اگر مبالغه نکنیم، انتخاب یک روغن خوب همانند انتخاب یک ماشین است اما با وجود انواع مختلف روغن که در سوپر مارکت ها وجود دارند، چگونه می توان بهترین آن ها را انتخاب کرد؟

حقیقت آن است که در واقع شاید بهترین روغن وجود نداشته باشد اما می توان از طریق چشیدن و ذائقه خود یکی را انتخاب کرد.

۱-روغن جلبک: این روغن عطر ملایمی دارد و روغن مناسبی برای سرخ کردن غذا می باشد. در تهیه سالاد نیز می توان از آن استفاده کرد. این روغن از سکته و بیماری های مربوط به قلب می کاهد.این نوع روغن را به راحتی نمی توان یافت اما بر اساس میزان درخواست برای روغن های سرخ کردنی مناسب این طور به نظر می رسد که ما در آینده نزدیک شاهد فروش آن در فروشگاه ها باشیم.

۲– روغن بادام: معمولا این نوع روغن را نباید گرم کرد.مخصوصا نوع جامد آن را نباید در دمای بالا گرم کرد.

و بهتر است درست قبل از سرو کردن غذا از این نوع روغن استفاده کرد.

به علت طعم و بوی مطبوع آن،در تهیه و تزئین سالادو پختن نان ،کیک وشیرینی مافین می توان از آن استفاده کرد.

روغن بادام سرشار از ویتامین ای بوده و حاوی آنتی اکسیدان  می باشد و از بدن ما در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کند. در ضمن این نوع روغن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

۳-روغن آوکادو: آوکادو برای سرخ کردن غذا بسیار مناسب است و چون خاصیتی مانند آجیل دارد و بافت آن مانند کره می باشد، در تهیه سالاد از آن می توان استفاده کرد.

به گفته محققان روغن آوکادو در بهبود فشار خون نقش مهمی دارد.

۴- روغن کانولا: این روغن طعم و بوی ملایمی دارد.و با دمای متوسط می توان در آشپزی از آن استفاده کرد.

برای تهیه کباب می توان از آن استفاده کرد.

کانولا سرشار از آلفالینولینک اسید و امگا ۳ است و از میزان کلسترول بدن شما می کاهد.

۵- روغن نارگیل: روغن نارگیل برای پختن نان بهترین است و جایگزین مناسبی برای کره در غذا می باشد.

ترکیب اسید های چرب در روغن نارگیل ممکن است باعث کم شدن میزان کلسترول شود.

۶- روغن کنجد: آن را نباید گرم کنید. روغنی مناسب در تهیه و تزئین سالاد است

حاوی اسید های چرب و امگا ۳ می باشد. در کاستن فشار خون و حفاظت از قلب نقش مهمی دارد.

روغن کنجد به سرعت فاسد می شود بنابراین بهتر است آن را در یخجال نگهداری کنید.

۷-روغن هسته انگور: این روغن طعم و عطر و بوی نسبتا ملایمی داشته  و دمای پختن آن متوسط است

مناسب تهیه سالاد بوده و باعث کاهش فشار خون می شود.

۸- روغن زیتون: آن را در دمای ملایم حرارت دهید مناسب سالاد است.و می توان در تهیه پاستا، نان،سوپ از آن استفاده کرد.

روغن زیتون سرشار از نوعی آنتی اکسیدان است که پلی فنول نام دارد.

و از سلول های بدن شما در برابر آسیب ها و جراحات محافظت می کند. دارای اسید های چرب اشباع نشده است که در سلامت قلب نقش دارند

به گفته محققان عطر و بوی این روغن به سیری شما کمک می کند.

انواع مختلفی از روغن زیتون وجود دارند اما بهتر است از نوع خالص آن استفاده شود و در دمای بالا هرگز آن را استفاده نکنید.

منبع :یاهو./انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد