سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

آشامیدن آب از ضروریات بدن انسان است اما چقدر و چگونه آب بخوریم و چه آبی بنوشیم که برای بدن مان فایده داشته باشد؟ طب سنتی در این مورد نکته های خوبی دارد.

drinking_water1

مهناز فولادوند/

اولین نکته ای که باید دقت کنیم این است که در نوشیدن آب هم افراط ضرر دارد.

 

میانه روی در نوشیدن آب

تنها زیاده روی در مصرف غذا عامل بیماری نیست، بلکه زیاد آب خوردن نیز همین اثر را دارد.

امام صادق (علیه السلام) می فرماید:

“اگر مردم کمتر آب می نوشیدند بدن های شان بسامان بود.”(تحف العقول)

 

آب نوشیدن همراه غذا ممنوع!

نوشیدن آب با غذا آثار مخربی بر سلامتی می گذارد که عمده ترین آنها عبارتند از :

  • افزایش رطوبت بدن
  • ضعف و آسیب معده
  • عدم جذب قوت غذا توسط عروق
  • جلوگیری از هضم غذا و تبدیل آن به ماده خام ( که خود می تواند عامل بیماری های بلغمی باشد.)

آب های مناسب

بهترین آب برای نوشیدن، آبی است با این  ویژگی ها:

  • چشمه آن در سمت مشرق باشد.
  • سبک و سفید (بی رنگ) باشد..
  • مسیر جریان آن کوه خاکی باشد. این آب در زمستان سرد و در تابستان ملین و مفید برای گرمایی ها است.

 

آب های دیگری که برای نوشیدن مناسبند:

آب باران :  اب باران سبک ، گوارا ، صاف و مفید برای جسم است. البته  اگر تجمع و ماندن آن در زمین طولانی نباشد.

آب چاه: آب چاه گوارا ، صاف و مفید است، اگر جریان آن مداوم باشد و توقف آن در زمین طولانی نشود.

 

آب های نامناسب

 آب شور و آب های غلیظ شکم را خشک می کند. اب های برف و یخ برای بدن مضر است. نوشیدن آب مرداب ها و شوره زارها در تابستان به جهت رکود و تابش مداوم بر آن صفرا تولید می کند و طحال به واسطه آن بزرگ می شود.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد