پاناکوتای انار

کاربران عزیز به دخت، چنانچه تمایل دارید برای شب یلدا دسر یا شیرینی در منزل تهیه کنید دسر پاناکوتای انار را به شما پیشنهاد می کنیم.
این دسر بسیار خوشمزه است و طرزتهیه آن نیز ساده می باشد .

0

پاناکوتای انار

ژله انار:    یک بسته

شیر:      یک لیوان

 خامه صبحانه :     200گرم

پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

آب:     4/1لیوان

وانیل:  4/1قاشق چای خوری

شکر:  4قاشق غذاخوری

انار:  یک عدد

 

طرز تهیه ی پاناکوتای انار

ابتدا ژله انار را طبق دستور روی جلد درست کرده ودر ظرف می ریزیم و کمی هم انار دانه کرده  وداخل ظرف  می ریزیم ودر یخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود( اگر خواستيد ژله سفت ترى داشته باشيد مى توانيد از مقدار آب كمترى استفاده كنيد)

سپس کرم وانیلی را آماده کرده و روی ژله انار می ریزیم.

 

طرز تهیه ی کرم وانیلی

برای درست کردن کرم وانیلی شیر وخامه وشکر را مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وخوب هم می زنیم تا شکر حل شود ولی نباید بجوشد وسپس وانیل را اضافه کرده وسپس پودر ژلاتین را اضافه می کنیم سپس از روی حرارت برداشته از صافی رد می کنیم.

خنک که شد آن را روی ژله انار می ریزیم سپس ظرف را در یخچال گذاشته تا کرم وانیلی نیم بند شود. برای لایه سوم ژله انار دانه انار ریخته ودر یخچال گذاشته تا دسر آماده شود.

بنا به سليقه آنها را در قالب يا ليوان هاى تك نفره سرو مى كنيم برای تزیین هم می توانیدروی آن را با دانه انار و نعنا تزیین کنید.

/انتهای متن/

درج نظر