هشدار نسبت به بررسي سلامت روغن‌هاي خوراکي

ايسنا/ دبير انجمن روغن‌کشي گفت: ناظران بايد سلامت روغن نباتي و روغن مايع توليد شده در کشور را بررسي کنند، چراکه استفاده از موادي غير از دانه‌هاي روغني (مانند پارافين) در توليد اين محصولات خيانت به کشور و سلامت مردم است.

0

اکبر سبقتي اظهار کرد: بعيد است صنايع روغن‌نباتي و توليد‌کنندگان روغن مايع از پارافين خوراکي در توليد اين ماده غذايي استفاده و به مردم خيانت کنند.

به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، وي افزود: دستگاه‌هاي نظارتي مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت متولي نظارت بر سلامت مواد غذايي توليد شده و وارداتي به کشور هستند، چرا که غذاي سالم پايه و اساس سلامت جامعه است و همه بايد نسبت به تامين سلامت جامعه جدي باشند.

دبير انجمن روغن‌کشي ادامه داد: در توليد روغن نباتي و روغن مايع اگر از هر دانه روغني استفاده کرده باشند بايد روي آن نوشته شود؛ به عنوان مثال اگر از دانه روغني کلزا، دانه آفتابگردان، سويا يا ديگر دانه‌هاي روغني براي توليد روغن استفاده شود بايد روي بطري آن درج شود؛ در غير اين صورت تخلف صورت گرفته و بايد ناظران با متخلف برخورد کنند.

/انتهای متن/

درج نظر