نان پیتا یا مدیترانه ای

نان پیتا نان خوشمزه ایست که می توانید در خانه درست کنید و با انواع غذاهای گوشتی یا انواع سالادها یا سس ها یا برای پیراشکی یا برای صبحونه با سوسیس تخم مرغ میشه توش رو پر کرد.

0

جانان فرزان/

این نان را اگر درست کنید هم برای عصرانه های خوشمزه خوب است و هم برای صبحانه ها.

 

مواد مورد نیاز:

آرد سفید : یک پیمانه

آب ولرم: نصف لیوان

خمیر مایه فوری رضوى: دو قاشق غذا خوری

نمک یا نمک دریا : یه قاشق چای خوری

یه کم شکر : برای قرمز شدن روی نان

پودر خمیر فرانسوی( که کیفیت نون رو بهتر  و مثل بهبود دهنده عمل می کنه ولی خیلی پف نون  بهتر میشه)

طرز تهیه:

خمیر رو به اندازه این پیمونه ها میشه دو برابر یا سه برابر کرد ولی با همین دستور ٨ تا نون گردالو بهتون میده.

میذاریم خمیر یه نیم ساعت استراحت کنه.

من خودم بهش یه کم روغن اضافه می کنم که لطیف تر بشه و احتمال پارگیش رو کمتر می کنه.

بعد از استراحت هشت تا چونه می گیریم ازش و با ورده گرد گرد می کنیم.

اگه کااااااملا گرد نباشه پف نمی کنه.

میشه قالب هم زد با یه بشقاب بزرگ.

به اندازه ٢ میلیمتر پهنش می کنیم و زیر و  روش رو آرد می زنیم که به سینی فر نچسبه.

حالا می ذاریم تو فر تا پف کنه.

بعد سریع تا داغه میذاریم لای سفره تا داغ و تازه بمونه.

با انواع غذاهای گوشتی یا انواع سالادها یا انواع سس ها یا برای پیراشکی یا برای صبحونه با سوسیس تخم مرغ میشه توش رو پر کرد.

/انتهای متن/

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده