مرغ زغالی یا دودی، یک طعم متفاوت ازمرغ

طعم دودی را خیلی ها دوست دارند و در غذاهایی مثل برنج یا ماهی تجربه کرده اند. این بار می خواهیم طرز درست کردن مرغ دودی یا زغالی را به شما معرفی کنیم.

0

درست کردن این غذا را توصیه می کنیم به خانم هایی که اهل خانه شان  طعم و بوی مرغ را دوست ندارند و یا خودشان  از طبخ مرغ به روش معمول خسته شده اند. 

 

 مواد مورد نیاز:

تکه های مرغ به تعداد افراد

آب لیمو

سیر

پیاز

سس سفید

سس قرمز

ماست معمولی

زرد چوبه

نمک و فلفل

زغال (برای هر دو تکه مرغ چهار عدد)

 

طرز تهیه:

اول از همه مرغ ها رو داخل آب لیمو، آب نمک،  فلفل، زردچوبه، سیر و پیاز رنده شده قرار می دهیم و رویش را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم .

یک پیاز بزرگ به صورت خلالی ریز می کنیم و با چند قاشق روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . 

بعد چند قاشق روغن در قابلمه می ریزیم تا داغ شود و بعد مرغ را اضافه می کنیم.

در اینجا حرارت را کم می کنیم تا  مرغ به ‌آرامی سرخ شود.

حالا  پیاز های طلایی سرخ شده را روی مرغ ها  می ریزیم و بعد  زیر قابلمه مرغ را خاموش می کنیم.

دراین مرحله می رویم سراغ درست کردن سس.


طرز تهیه سس

مواد لازم برای دو تکه مرغ:

( هر چه مرغ  بیشتر باشد , سس  باید بیشتر شود)

دو قاشق غذاخوری (ق. غ.) سس سفید

 دو ق. غ . سس قرمز

یک تا دو ق. غ. ماست معمولی و فلفل  را داخل یک ظرف می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم تا خوب با هم مخلوط شود.

بعد از آماده شدن سس، آن را روی مرغ و پیاز می ریزیم و روی حرارت کم  می گذاریم تا خوب پخته شود.

بعد از اینکه مقدار سس کم شد،

حالا وقت آن است که ذغال ها را آماده کنیم.


طرز آماده کردن زغال

اول  زغال را روی حرارت بگذارید تا داغ شود .(می توانید برای این کار از اسفنددودکن یا شعله پخش کن استفاه کنید)

اندازه زغال بستگی به مقدار مرغ  دارد . هر چه مرغ  بیشتر باشد به ذغال ها ی بیشتری نیاز است. مثلا برای ۲ تکه مرغ  ۴ تکه زغال نیاز است.

وقتی زغال خوب داغ شد , یک تکه فویل را شبیه به کاسه درست کنید .

حالا این فویل کاسه مانند را روی مرغ ها می گذارید  و زغال های داغ را داخلش قرلر دهید.

بعد.چند قطره روغن روی زغال ها بریزید و بسرعت در قابلمه را ببندید! خیلی سریع عمل کنید چون دود زغال خیلی زود به هوا می رود. برای درست کردن مرغ دودی شما به همین دود نیاز دارید.تا به خورد مرغ تان  برود.

قابلمه را با در بسته با همان زغال های درونش به مدت  ۳-۲ دقیقه روی حرارت می گذاریم و بعد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم..


چند نکته مهم:

  • چند قطره روغنی که قراره روی ذغال ها ریخته شود را از قبل آماد کنید.
  • زمانی که قصد دارید روغن را روی ذغال بریزید در قابلمه دست تان باشد تا زود در قابلمه را ببندید و دودها به هوا نرود.
  • سعی کنید تعداد زغال ها کافی باشد تا بوی زغال در غذا کاملا احساس  شود.
  • هر چقدر زغال و سس غذا بیشتر باشد، طعم غذا فوق العاده تر می شود.

/انتهای متن/

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده