شیرینی کوکی کریسمس

۲۵دسامبر روز جهانی کریسمس است که عید مهم هموطنان مسیحی مان است.
روزی که در ایران نیز حال و هوای خود را دارد. حضور اقلیت ارامنه در ایران، جشن کریسمس را به اتفاقی آشنا برای همه ما تبدیل کرده است .
ما در سایت به دخت به مناسبت فرا رسیدن این عید طرز تهیه کوکی های مخصوص کریسمس را در اختیارتان می گذاریم.

0

کوکی ها را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد.

 اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار می گیرند.

مواد لازم:

تخم مرغ : ۱ عدد

کره : ۱۵۰ گرم

پودر قند : ۱۰۰ گرم

آرد : ۳۰۰ گرم

بکینگ پودر : نصف ق م

وانیل شکری : نصف ق م

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری     

رنگ ژله ای قرمز و سبز

خلال دندان

ترافل رنگی

کاغذ روغنی

رویال آیسینگ

طرز تهیه:

ابتدا کره رو با همزن خوب هم می زنیم .

توجه کنید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حی که کمی رنگش عوض بشه ۳-۲ دقیقه کافیه.

سپس پودر قند و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم .

در مرحله ی بعد آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم .

 وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه.

نکته :

بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

در مرحله ی بعد خمیر رو نصف می کنیم و به یکی از آن ها یک  قاشق غذاخوری کاکائو اضافه می کنیم.

در این اینجا شما یک خمیر کاکائویی و یک خمیر کره ای دارید.

بعد هر دو رو جداگانه داخل نایلون فریزر قرار بدید و بذارین توی یخچال بمدت ۱۵ دقیقه تا خودش و بگیره.

روی میز کارتونه کاغذ روغنی باز کنید خمیر رو روی کاغذ قرار بدید و بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدودی ۵ میلیمتر باز کنید.

در مرحله ی بعد خمیرتون رو قالب بزنید .

قالب های مورد استفاده

نکته:

به دلیل اینکه ممکنه برداشتن خمیر قالب زده شده کمی سخت باشه و تغییر فرم بده می تونید از کاردک استفاده کنید .

و در نهایت سطح سینی فرتون رو چرب کنید و شیرینی ها رو روی اون بچینید .

فر رو از قبل گرم کنید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه

 

دستور تهیه رویال آیسینگ   

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند : ۴۰۰ گرم

رنگ خوراکی به میزان لازم                                                                                              

طرز تهیه :

ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .

بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم .

پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( این کرم رنگ پذیریش زیاده بخاطر همون از مقدار کم شروع کنید) .

رنگها رو با خلال دندون به کرم ها اضافه کرده و هم بزنید و درنهایت کرم هارو داخل نایلون بریزید و درشون رو ببندید .

سر نایلون ها رو یه کوچولو بچینید.

 

در بخش بعدی

بیسکوییت ها را دورگیری کنید.

بعد از اینکه شیرینی رو با کرم دورگیری کردید نوبت به داخل اون می رسه .

برای پر کردن داخل اون کمی از کرم رو پایپ کنید بعد با قاشق یا خلال دندون تمام سطح رو پر کنید فکر کنم اینجوری راحت تر هست تا اینکه بخواید خیلی ظریف عمل پایپینگ رو در تمام سطح انجام بدین .

برای روی تعدادی از درختهای کریسمس هم ترافل رنگی بپاشید.

/انتهای متن/

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده