دسر کدو حلوایی

فصل پاییز است و کدو حلوایی فراوان. کدو حلوایی علاوه بر ظاهر خوش رنگی که دارد خیلی هم پر خاصیت است.
یکی از مهم‌ترین خواص کدوحلوایی تسکین‌دهندگی آن در کاهش سرفه و التهاب ناشی از سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان است. پس بیایید یک دسر خوشمزه با آن درست کنید.

0

کدو حلوا که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.


این کدوی پرخاصیت

افرادی که هنگام سرماخوردگی مصرف کدوحلوایی را در برنامه غذایی خود دارند علاوه بر آنکه روند درمان را تسریع می‌کنند، می‌توانند موجب پیشگیری از ابتلا به گلودرد و التهاب ناشی از سرماخوردگی در سایر اعضای خانواده نیز شوند. علاوه بر اینها خاصیت تب‌ بر بودن کدو حلوایی آن را به یکی از بهترین صیفی‌ جات گیاهی برای درمان اختلال‌های ناشی از سرما خوردگی تبدیل کرده است.

 در کتاب های طب سنتی به خاصیت آرامش‌بخشی و خواب ‌آوری کدوحلوایی اشاره شده است.

کدوحلوایی یک داروی طبیعی و موثر برای کاهش سردرد، بهبود کیفیت خواب، افزایش ریلکسی و  آرامش اعصاب است.

از این رو افرادی که دچار اختلال در ساعت خواب هستند و معمولا خوابی سبک دارند، می‌توانند در وعده شام غذایی که با کدوحلوایی تهیه شده باشد میل کنند تا از خواص این سبزی برای بهبود کیفیت خوابشان کمک بگیرند.

چون کدو حلوایی خیلی ساده پخته می‌شود و غذایی سبک و لطیف به حساب می‌آید؛ علاوه بر آنکه برای معده‌های ضعیف و حساس مناسب است، برای وعده شام نیز مفید است.


دسر راحت و خوشمزه

با این همه خواص که برای کدو حلوایی گفتیم، فعلا دست بپکار شوید و این دسر را با آن درست کنید.


مواد لازم:

کدو حلوایی متوسط : یک عدد

کره :۱۰۰ گرم

شکر(یا عسل): یک پیمانه

مغز گردو: ۵-۴ عدد برای تزئین

 

طرز تهیه دسر کدو حلوایی:

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید.

 سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید.

حالا هر کدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.

گردو را می توانید آسیاب یا خرد کنید.

پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس قرار دهید. سپس روی آنها را با قطعات کدو بپوشانید.

حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر بپاشید.

این مراحل را به همین صورت ادامه دهید تا مواد (کره، شکر و کدو) تمام شوند.

سپس پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد.

پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و با سلیقه خودتان مغزگردوهای خرد شده را رویش برای تزئین بریزید.

نوش جان.

/انتهای متن/

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده