خورشت غوره

سلام دوستای خوبم،  امروزتصمیم داریم برا اون دسته از عزیزانی که عاشق غدای ترش هستند، یه خورشت ترش معرفی کنیم.

0

خب پس بریم ببینیم این غذای خوشمزه چطوری درست میشه؟

مواد لازم:

گوشت خرد شده: نیم کیلو

پیاز داغ: دو قاشق غذا خوری

غوره:۳۵۰ گرم (در صورت تمایل می تونید ازغوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید)

روغن و نمک: به میزان لازم

نعنا و جعفری: یک کیلو

حالا بریم سراغ طرز تهیه:

گوشت و پیاز داغو میذاریم با هم بپزه. سبزی رو هم جدا تفت میدیم، بعد از پخت گوشت نعنا و جعفری رو بهش اضافه می کنیم.

بعد از ده دقیقه غوره و نمک را هم اضافه می کنیم و می ذاریم خورشت مون خوب جا بیفته.

 

(منبع:کتاب کلیات آشپزی نون و نمک جلد اول از زهرا عباسی )

/انتهای متن/

 

 

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده