املت تخم مرغ فنجانی مخصوص صبحانه

با اینکه املت جزو غذاهای سریع است،  اما تهیه یک املت لذیذ و خوشمزه، کار آسانی نیست. همیشه به یاد داشته باشید غذاهایی که مواد کمی در تهیه آن به کار می‌رود، دشوارتر از خوراک‌هایی است که پر مواد هستند.

0

 گروه هنروزندگی سایت به دخت،/

مواد لازم برای چهار نفر

تخم مرغ بزرگ:   ۶  عدد

شیر : ¼  پیمانه

نمک : ۴/۱قاشق چایخوری  

فلفل سیاه: ۴/ ۱   قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز: ½   پیمانه

اسفناج : ۴/۳پیمانه   

پنیر چدار: ۴/۱ پیمانه   

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر و تخم مرغ ها را در یک کاسه با همزن بزنید.

 نمک و فلفل را اضافه کنید

فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید

سپس اسفناج ها را دسته کرده و نازک خرد کنید

فلفل دلمه ای و اسفناج و پنیر چدار رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

یک قالب مافین را با اسپری آشپزی یا کره ی آب شده چرب کنید و کاسه ها را تا ¾ حجم از مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن را در فر  با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت  به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا زمانی که سفت شود و بگیرد در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید.

حالا املت فنجانی خوشمزه شما آماده است.

/انتهای متن/

 

مطالب مرتبط مطالب مرتبط با این نویسنده